Over ons

Wij zijn een groep mensen die hèt kinderfeest van het jaar een warm hart toedragen. Onze kleding en grime is tot in de puntjes verzorgd. Veel van onze kostuums zijn zelf ontworpen en vervaardigd door een van de meest toonaangevende ateliers in Nederland op dit gebied en hiermee altijd van zeer luxe en hoge kwaliteit. Mede hier door zijn wij niet van 'echt' te onderscheiden. Wij drinken en roken niet.

Wij zijn niet uit op winstbejag maar proberen voor een nette prijs u en uw kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen en houden onze kleding, schmink en accesoires op het juiste niveau. Gezelligheid gegarandeerd! Mocht u een bezoek bij u thuis toch te duur vinden adviseren wij u het volgende: Hoe meer ziel, hoe meer vreugd! Eerlijk zullen we alles delen! Vraag dus gerust uw buren, vrienden of familie.

Wij zijn te boeken vanaf € 50,00 voor 20 minuten voor een huisbezoek maar als het een paar minuutjes uitloopt vinden we dat helemaal niet erg hoor. Het bedrag is inclusief Sinterklaas, minimaal twee Pieten, strooigoed en voorrijkosten binnen Assen. Aansluitend aan het bezoek is er meestal nog wel wat tijd voor een paar leuke foto’s en een praatje.

Voor boekingen anders dan huisbezoeken hanteren wij aangepaste tarieven. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij hebben als vereniging besloten dat wij geen regenboog-, stroopwafel-, kaas- of vijftig tinten grijs pieten inzetten. Onze Pieten zijn, zoals altijd, bruin geschminkt.

Wij vertrouwen hierbij op uw begrip.